Спотворений соратник Януковича поклявся йому у вірності

Середа, 10 травня 2006, 12:08

Голова Донецької облради Олександр Близнюк спростовує інформацію про його начебто незгоду з лінією Партії регіонів на державному рівні.

"З великим здивуванням прочитав я в засобах масової інформації матеріал, в якому йшлося про мою зустріч з послом Німеччини в Україні Дітмаром Штюдеманом. Вирвана з контексту нашої розмови фраза цілком спотворила сказане мною", - заявив Близнюк прес-службі Партії регіонів.

"Почуваюся зобов’язаним спростувати це твердження, оскільки жодних розходжень з генеральною лінією Партії регіонів у мене нема і ніколи не було. Навпаки, я лише підтвердив тезу нашого лідера про те, що партія–переможець парламентських виборів повинна і обов’язково буде формувати склад нового Кабінету міністрів", - заявив голова Донецької облради.

Свою відмову від депутатського мандату Близнюк пояснив тим, що вважає, що принесе більшу користь Донбасу саме на посаді голови місцевої облради.

"Повторюю, (моя позиція) ніколи не розбігалася з позицією Партії регіонів. І ті, хто намагається знайти в нашій політичній силі якісь розкольницькі рухи, даремно витрачає час. У наших лавах завжди була і буде міцна дисципліна і повне порозуміння", - сказав Близнюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News