Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не вписався в логіку змін СПУ

Середа, 10 травня 2006, 12:58

Перший секретар політради Соцпартії Йосип Вінський вважає неприпустимим створення коаліції з Партією регіонів

Про це він заявив 10 травня, закликавши журналістів не спекулювати на темі ймовірного блокування СПУ та Партії регіонів.

"Блокування СПУ з Партією регіонів є неприпустимим, оскільки це суперечить ідейним переконанням соціалістів, нашим партійним принципам, логіці розгортання демократичних змін у державі", - наголосив він, повідомляє прес-служба СПУ.

За словами Вінського, "Соцпартія першою почала системно боротися проти режиму Кучми, саме соціалісти були одними з організаторів акцій протесту "Україна без Кучми" та "Повстань Україна!", які поклали початок пробудження свідомості українського народу, кульмінацією чого був Майдан".

"Декому хотілося б, щоб переговори зі створення Коаліції демократичних сил були зірвані. Але інформаційні атаки, спрямовані на розкол коаліції БЮТ-НСНУ-СПУ, повернуться проти їх ініціаторів, оскільки триває системна робота з підготовки програмних документів коаліції, а у місцевих органах влади вже створюються коаліції у форматі БЮТ-НСНУ-СПУ", - додав перший секретар Політради СПУ.

Вінський також наголосив, що соціалісти докладають зі свого боку усіх зусиль, аби у Верховній Раді була сформована коаліція трьох (БЮТ, НСНУ, СПУ).

"Лише ці політичні сили зараз здатні забезпечити стабільний демократичний розвиток України", - наголосив він.

Раніше в ЗМІ з'явився коментар лідера СПУ Олександра Мороза про те, що він начебто не виключає широку коаліцію в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування