Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тернополі мера-нашоукраїнця поміняли на старого

Середа, 10 травня 2006, 14:52

У Тернополі за рішенням суду повернувся до виконання обов'язків колишній мер Богдан Левків, який, відповідно до оголошених результатів виборів 26 березня, зайняв лише четверте місце.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", Левків, починаючи з 6 травня, уже провів низку нарад і дав доручення виконавчим структурам щодо забезпечення життєдіяльності міста.

Однак, оскільки кабінет міського голови уже встиг зайняти новообраний мер "нашоукраїнець" Роман Заставний, він змушений працювати в кабінеті свого першого заступника, Андрія Балтаровича.

До виконання обов'язків мера Левків повернувся після того, як обласний апеляційний суд на засіданні 28 квітня відхилив скаргу Тернопільської міськради і залишив у силі рішення міськрайонного суду щодо нелегітимності першої сесії міськради, на якій були визнані повноваження новообраного мера Заставного і депутатського корпусу.

Суд ухвалив рішення перерахувати голоси на восьми виборчих дільницях, на яких, за позовом Левківа, було визнане порушення процедури підрахунку голосів.

Однак міська територіальна виборча комісія дотепер не змогла зібратися в необхідному складі, щоб виконати рішення суду.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування