Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров поцікавився у міністрів, чи прилетіли птахи

Четвер, 11 травня 2006, 12:12

Прем`єр Юрій Єхануров доручив міністерствам та головам облдержадміністрацій до кінця травня підвести підсумки опалювального сезону 2005-2006.

Відповідне доручення прем’єр дав, відкриваючи засідання уряду у четвер.

За словами Єханурова, уряд в червні має затвердити заходи щодо забезпечення сталої роботи опалювального комплексу в майбутньому сезоні. Крім того, за словами прем’єра, уряд має встановити практику затвердження таких заходів до 1 липня кожного року.

"Ми маємо на майбутнє встановити практику, що ці питання мають вирішуватися до 1 липня кожного року. І давайте зробимо висновки з минулої зими", - підсумував глава уряду.

Водночас Єхануров сказав, що пропонує шукати нові теми для катастрофічних прогнозів, тому що економічні показники, "переліт птахів і посівна кампанія" приводів для таких прогнозів не дадуть.

Він підкреслив, що основні економічні показники за минулі чотири місяці знаходяться в межах норми. "І надходження в бюджет, і інфляція, вірніше дефляція, і показники промисловості", - пояснив він.

За словами Єханурова, на суботу повинні бути дані по ВВП.

"Так що відзвітувалися - настав час робити чергові катастрофічні прогнози. За роботу, товариші! До речі, птахи вже прилетіли? Без грипу? Ну, значить, ця тема не відбулася, потрібно щось інше придумати. Думайте, колеги, думайте. Перша посівна теж не буде національною трагедією, теж немає нічого цікавого", - сказав він.

УНІАН, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування