Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Мороз не дійшли до Ющенка. А Янукович посидів

Четвер, 11 травня 2006, 12:17

Президент Віктор Ющенко наполягає на необхідності провести ефективну адміністративно-територіальну реформу.

Про це він заявив під час засідання Національної ради з питань державного управління і місцевого самоврядування, яке відбулося у четвер.

Ющенко назвав реформу "однією з ключових структурних реформ управління", відзначивши при цьому позитивний досвід Чехії та Польщі у цій сфері, повідомляє прес-служба президента.

Президент висловив сподівання, що вироблення концепції реформи буде завершено ще в цьому році.

Також учасники засідання розглянули проект звернення Нацради до депутатських фракцій у Верховній Раді V скликання щодо закріплення в угоді про урядову коаліцію зобов'язання невідкладно розпочати адміністративну реформу та запровадити в майбутньому Кабінеті Міністрів посаду віце-прем’єр-міністра з питань адміністративної реформи.

У засіданні взяли участь члени Нацради: голова ради НСНУ Роман Безсмертний, міністр кабінету міністрів Богдан Буца, перший заступник глави секретаріату президента Іван Васюник, заступник глави секретаріату президента Анатолій Матвієнко та інші.

Серед запрошених участь у роботі засідання взяв голова Партії регіонів Віктор Янукович.

На засідання також були запрошені прем’єр-міністр Юрій Єхануров, керівник Соціалістичної партії Олександр Мороз, керівник БЮТ Юлія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...