Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Черновецького розповів про дружбу з Ющенком і Бродським

Четвер, 11 травня 2006, 13:36

Секретар Київської міськради Олесь Довгий розповів, що син президента Андрій Ющенко і син одного з лідерів БЮТ Юрій Бродський є його друзями.

"Андрій – мій друг, я його дуже поважаю і люблю. Він один з деяких моїх друзів, з ким я можу поговорити українською мовою", - заявив Довгий в інтерв'ю "Газеті По-Київськи", опублікованому в четвер.

"Ми познайомилися і подружилися задовго до того, як Віктор Андрійович став президентом", - додав він.

Довгий також підкреслив, що його з Андрієм Ющенком не пов'язує бізнес.

"Ми не лобіюємо якісь інтереси – він мої, я його. Він поважає батька і цінує його імідж. Дарма намагаються ті, хто через дружбу з ним розраховує на якісь блага", - розповів він.

"Ми ніколи не запитуємо про те, що було б неприємно іншому, щоб не ставити один одного в незручне становище. Ті, хто сподівається через Андрія зіпсувати враження про президента, намагаються дарма", - підкреслив Довгий.

У той же час, на питання про те, чи дійсно він подарував сину президента дорогий телефон Vertu, він відповів: "Я не буду коментувати чутки. І ніколи не дозволю дискредитувати через мене мого друга!"

Про сина Михайла Бродського Юрія він також відзначив: "Юра - мій друг, і наші відносини теж ніяк не пов'язані з положенням його батька".

"Незалежно від того, яку позицію займає Михайло Юрійович, якого я теж дуже поважаю, оскільки він завжди має свою позицію (чи правильна вона, судити людям, що голосували за БЮТ), і наших політичних розбіжностей, ми не відчуваємо особистої ворожості один до іншого", - відзначив він.

"І що б не сказав Михайло Юрійович, це ніколи не позначиться на нашій щирій дружбі з його сином. І взагалі, ніхто від мене не дочекається поганих слів про моїх товаришів", - додав Довгий.

На питання про те, чи є в нього дівчина, Довгий сказав: "На жаль, останнім часом я собі не належу, часу немає. Як говориться, "первым делом – самолеты…".

Про минуле життя Довгого читайте тут.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування