Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович боїться, що через Тимошенко всі так і не сядуть

П'ятниця, 12 травня 2006, 13:38

Блок "Наша Україна", БЮТ та Соцпартія своїми позицією та діями ставлять під загрозу початок роботи першої сесії новообраного парламенту.

Про це йдеться у заяві президії політради Партії регіонів, повідомляє прес-служба партії.

"Протягом двох тижнів після оголошення ЦВК остаточних результатів виборів до Верховної Ради робоча група з підготовки першої сесії новообраного парламенту практично не може розпочати роботу", - зазначається у заяві.

"Перше її засідання було зірване через немотивовану відсутність депутатів від блоків Тимошенко та "Наша Україна", - пояснює партія.

За їх словами, "два наступні засідання завершились безрезультатно через небажання чи неготовність представників тих же політичних сил конструктивно вирішувати нагальні питання щодо підготовки першої сесії нового скликання".

Наступне засідання робочої групи призначене на 15 травня 2006 року, зауважується в заяві.

"Отже, за 2 дні до остаточного затвердження ЦВК повноважень новообраних депутатів (17 травня) і за 12 днів до виповнення граничного терміну початку роботи новообраного парламенту (27 травня) не вирішене жодне питання організації роботи першої сесії", - констатує Партія регіонів.

"Представники БЮТ, "Наша Україна" та Соцпартії безпідставно, не висуваючи власних пропозицій, заблокували навіть таке технічне питання, як обрання голови робочої групи і голови та складу тимчасової президії першої сесії ВР нового скликання", - зазначається в повідомленні.

Партія регіонів звернула увагу на своє "законне і моральне право вимагати від колег у новообраному парламенті перейти до предметної роботи з організації роботи вищого законодавчого органу держави".

"Створена помаранчевими фракціями ще до початку роботи сесії атмосфера безвідповідальності, ігнорування сподівань виборців, деструктивних дискусій з другорядних питань, не має права на існування в роботі парламенту", - застерегли Регіони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування