Партія регіонів "повісила" Івченка на Ющенка

П'ятниця, 12 травня 2006, 15:20

Звільнення Олексія Івченка з посади голови правління НАК "Нафтогаз України" є закономірним результатом непрофесійної кадрової політики президента Віктора Ющенка.

Таку думку висловив член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов, повідомляє прес-служба партії.

"Пішов ще один з "любих друзів". Пішов безславно", - зауважив він.

"Очевидно, що на таку відповідальну посаду потрібно було призначати професіонала, менеджера державного рівня, а не людину, що подобається Ющенку за своєю ідеологічною позицією", - заявив Кушнарьов.

"Довести за півтора роки до банкрутства одну із самих економічно ефективних структур України - для цього треба бути повним бездарем", - додав він.

За словами Кушнарьова, про це "відкрито говорили не тільки представники опозиції, але і ті зі стану пропрезидентських сил, хто здатний реально оцінювати ситуацію і має мужність говорити правду".

"І те, що сталося наприкінці минулого - початку цього року у вирішенні газової проблеми з Росією, цілком і повністю на совісті персонально Ющенка та Івченка", - заявив представник Регіонів.

Кушнарьов висловив сподівання, що "на цей раз на посаду голови НАК "Нафтогаз України" буде призначено не когось з чергових близьких або далеких родичів або друзів президента".

"Але справжній професіонал, патріот України, здатний ефективно керувати такою складною і масштабною організацією", - додав він.

На думку Кушнарьова, новий голова НАКу також повинен мати якості справжнього дипломата в переговорах з Росією, Туркменістаном, Казахстаном та іншими постачальниками газу в Україну.

Як відомо, у четвер Івченка звільнили з посади голови НАК "Нафтогаз України" у зв'язку з його "обранням депутатом".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...