КІНАХ ПОДАЄ У ВІДСТАВКУ

П'ятниця, 12 травня 2006, 17:31

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Анатолій Кінах прийняв рішення про перехід на роботу до Верховної Ради  України.

Відповідну заяву вже направлено до секретаріату президента, передає пресс-служба РНБО.

За його словами, на сьогодні в країні має місце концентрація ряду політичних та економічних ризиків, пов’язаних із переходом країни до парламентсько-президентської форми правління.

"Верховна Рада після вступу в силу Конституційної реформи отримала дуже серйозні повноваження", - сказав він.

"Від того, наскільки скоординованими та професіональними будуть її дії та рішення, залежатиме подальший суспільно-політичний та соціально-економічний розвиток держави", - додав Кінах.

Він водночас відзначив, що неготовність країни та новообраного парламенту  до роботи в умовах парламентсько-президентської форми правління, складний переговорний процес щодо формування коаліції у Верховній Раді, загострення соціально-економічної ситуації в країні  є тривожним сигналом щодо подальшого розвитку країни.

"Вже сьогодні зрозуміло, що Верховна Рада розпочне свою роботу і буде працювати у вкрай непростих умовах", - зазначив Кінах.

"З огляду на це вважаю за обов’язок зосередити свій досвід, свої зусилля та можливості на забезпеченні максимально скоординованої, прагматичної, чіткої і професіональної законотворчої роботи новообраної Верховної Ради", - наголосив він.

Кінах обраний народним депутатом України за партійним списком виборчого блоку НСНУ.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування