Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄХАНУРОВ ВИРІШИВ ОБРАТИ ПАРЛАМЕНТ

П'ятниця, 12 травня 2006, 18:12

Виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Юрій Єхануров просить ЦВК зареєструвати його депутатом новообраної Верховної Ради.

Про це Єхануров повідомив журналістам в п"ятницю, повідомляють Українські новини.

"Я тільки що відправив до ЦВК всі необхідні документи, у зв'язку з оформленням і набуттям у майбутньому статусу народного депутата", - сказав Єхануров.

Він також зазначив, що має намір у п'ятницю підписати звернення у Верховну Раду із проханням внести до порядку денного першого дня роботи сесії новообраної Верховної Ради питання про складання повноважень Кабміну, згідно із 115 статтею Конституції.

Єхануров додав, що таке звернення його у Верховну Раду буде підставою для ЦВК для ухвалення рішення про реєстрацію депутатами Ради нинішніх членів Кабміну.

Як відомо, Єхануров очолив виборчий список блоку "Наша Україна" у Раді.

Відповідно до українського законодавства, депутати Верховної Ради не можуть суміщати свою роботу з роботою на будь-якій іншій державній посаді.

Крім того, Єхануров підготував проект програми дій уряду, який має намір рекомендувати новому Кабміну.

Він додав, що має намір представити проект цієї програми в ході зустрічі з бізнес-асоціаціями і радою підприємців при Кабміні 18 травня.

"Я виступлю з проектом програми дій уряду, що ми будемо рекомендувати майбутньому уряду, щоб не було так, що люди приходять і починають з чистого аркуша", - сказав Єхануров.

Він додав, що намагатиметься, щоб ця програма була максимально погоджена з проектом коаліційної угоди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...