Бродський буде напроти Черновецького, бо він з Януковичем

Субота, 13 травня 2006, 14:26

Депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко у Київраді обрали Михайла Бродського своїм лідером.

Як повідомляє в суботу прес-служба БЮТ, фракція блоку – найчисельніша у Київраді, яка становить понад третину з усього депутатського складу.

Разом з тим, у п’ятницю в ефірі каналу ІCTV, відповідаючи на питання про те, чому фракція БЮТ у Київраді перебуває в опозиції до нового мера, Бродський заявив: "Ми не можемо перебувати в одній коаліції, яку створила "Наша Україна" і "Партія регіонів".

"В раді не всі 100% підтримують мера у всьому, це теж нормально, і нові мери повинні теж до цього починати звикати, що опозиція - це не проти, а це - напроти", - сказав Бродський.

За його словами, "рада бере на себе контроль над мерами. Якщо вони будуть погано працювати, у першу чергу повинна реагувати рада".

Коментуючи підвищення тарифів на комунальні послуги, Бродський заявив: "Ви сказали, що тільки два рази буде підвищуватися. Я Вам хочу сказати, що в цій же постанові другий раз із першого липня (підвищення), третій раз у травні наступного року, четвертий раз ще раз".

"Обман полягає в тому, що це не на 25% щораз, а сьогодні 25%, а потім 25% на сьогоднішні 100% плюс 25%, потім знову 25% на 50% плюс 100% - це вже 37, і того ми вийдемо через рік на 150% до сьогоднішньої ціни", - зазначив він.

Водночас Бродський підкреслив, що "є дуже багато моментів, якими можна забезпечити м'якість цього підвищення"

Склад Київради по фракціях: "Наша Україна" - 15 депутатів, Блок Леоніда Черновецького - 21 депутат, " ПОРА-ПРП " - 11 депутатів, Блок Юлії Тимошенко - 41 депутат, СПУ - 6 осіб, Фракція Партії регіонів - 9 осіб, Народний блок Литвина - 6 осіб, ГАК - 7 депутатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News