Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький ходив перед мерією колами і захотів дружину

Субота, 13 травня 2006, 15:40

Київський міський голова Леонід Черновецький завершив прийом громадян біля будинку мерії, що продовжувався близько години.

У ході прийому кияни підходили до мікрофону і привселюдно викладали свої скарги, а Черновецький відповідав на питання.

Значна частина скарг стосувалася житлових питань, матеріальної допомоги, у тому числі на лікування, оформлення прав на землю, а також пов'язаних з карними злочинами.

Черновецький повідомив, що по питанню розподілу квартир він має намір звітувати тут же на площі перед киянами.

Мер відзначив, що на даний момент у мерії "в запасі є 100 квартир", які, за його словами, найближчим часом будуть розподілені серед черговиків.

Також у ході розгляду скарг мер заявив, що він наполягає на знятті нинішнього прокурора Києва (заступником генерального прокурора України - прокурором Києва є Василь Присяжнюк).

"Думаю, днями це буде зроблено. Якщо його не знімуть, то ті, хто цього не зробить, будуть відповідати", - заявив мер. "Думаю, на наступному тижні в нас буде інший прокурор", - додав він.

Відповідаючи на скаргу однієї з потерпілих від афер компанії "Еліта-Центр" на ринку нерухомості, Черновецький повідомив, що він дав доручення розглянути питання про надання потерпілим тимчасового житла в гуртожитках. "А далі ми будемо розглядати питання з квартирами", - відзначив він.

У завершення прийому мер повідомив, що до нього надійшло близько 3 тис. заяв. При цьому він також заявив, що має намір дати відповіді на поставлені в цих скаргах питання на аналогічному прийомі до наступної суботи.

Разом з тим мер закликав на наступних зустрічах забезпечити порядок, зокрема, розглянути можливість створення дружин для забезпечення правопорядку.

Зустріч у суботу була намічена на 13.00, однак не змогла вчасно початися через велике скупчення людей. Мерові довелося пішки обійти квартал, де знаходиться міськадміністрація. Його супроводжувала невелика група скаржників. Тільки через більш ніж півгодини він почав зустріч.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...