Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Запрацювала коаліція "по-тимошенківськи"

Понеділок, 15 травня 2006, 13:14

Домовленість БЮТ, "Нашої України" та Соцпартії про обрання керівника депутатської групи з підготовки першого засідання нової Верховної Ради свідчить про те, що коаліція почала працювати.

Таку думку висловила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба БЮТ з посиланням на УНІАН.

"Я вважаю те, що наша загальна група - "Наша Україна", СПУ і наш блок - ми цілком домовилися між собою по всіх кадрових посадах у робочій групі, свідчить про те, що коаліція уже фактично почала працювати", - заявила Тимошенко.

Як відомо, у понеділок на засіданні підготовчої групи 17 голосами головою групи було обрано соціаліста Івана Бокого. "За" проголосували представники "Нашої України", БЮТ і СПУ.

За словами Тимошенко, на нараді за участю керівників цих трьох політичних сил було прийнято рішення віддати посаду заступника голови робочої групи Адаму Мартинюку.

Абсолютно свідомо було вирішено віддати цю посаду опозиції, зауважила лідер БЮТ.

При цьому Тимошенко зазначила, що БЮТ ідеологічною опозицією вважає тільки Комуністичну партію. Партію регіонів БЮТ не вважає опозицією.

"Тому що це просто збіговисько залишків старого режиму, і там ні ідеології, ні бачення. Це не опозиція. Це є тимчасово присутні у владі бізнесмени, що не можуть одночасно бути політиками", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...