Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький заборонив себе пощипувати

Понеділок, 15 травня 2006, 18:36

Київський міський голова Леонід Черновецький обіцяє провести нові кадрові призначення в керівництві київської мерії.

Про це Черновецький заявив у понеділок у Києві.

"Сьогодні написали заяви про звільнення за власним бажанням двоє моїх заступників - Іван Данькевич (начальник Головного управління зі зв'язків із громадськістю) і Микола Георгієвський (начальник Головного управління з питань підприємництва)", - заявив мер.

"Нові кадрові призначення будуть, тому що неможливо працювати з людьми, у яких є проблеми з совістю", - додав він.

Коментуючи звільнення Георгієвського, Чернівецький заявив: "Пан Георгієвський пішов за моїм бажанням. Хоча це все по власному, звичайно. А хто звідси по власному йде? Тут і ціпком нікого не виженеш".

Говорячи про звільнення Данькевича, мер Києва відзначив, що він неодноразово йому вказував на систематичні порушення в сфері комунального господарства.

"Таке звільнення вважаю цілком логічним. Іван Данькевич ні за яких обставин не зможе повернутися в міську владу, поки я буду працювати на посаді мера", - заявив Черновецький.

Мер Києва пояснив звільнення Данькевича також поганою підготовкою до зустрічі Черновецького з киянами, яка проходила 13 травня.

"Була провокація. Силові структури не створили можливості для зустрічі, і мене трохи не розірвали. Моя оцінка роботи Данькевича низька", - пояснив Черновецький.

Мер столиці висловив упевненість в тому, що його подальші зустрічі з киянами проходитимуть організовано.

"Я виступатиму. Мене ніхто не пощипуватиме. Я відповідатиму на запитання. Люди повинні розуміти, що чиновники працюють для них", - сказав він.

Черновецький наголосив, що пріоритетним напрямом його діяльності стане проведення зустрічей з людьми.

УНІАН, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування