Регіони" пригрозили "короткозорим" помаранчевим

Вівторок, 16 травня 2006, 12:35

Голова політвиконкому Партії регіонів Володимир Рибак попереджає, що ігнорування помаранчевою коаліцією позиції Партії регіонів може призвести до серйозних наслідків.

Про це він заявив в коментарі прес-службі партії.

Рибак нагадав, що в понеділок було сформовано робочу групу з підготовки першого засідання Верховної Ради, в яку увійшов і представник "регіонів" Василь Хара.

"Потім розпочався з боку помаранчевих відкритий диктат. Вони взагалі не хочуть враховувати думку майже половини депутатів парламенту. Це може призвести до серйозних наслідків, враховуючи те, що економічно розвинуті регіони сьогодні очолюють представники Партії регіонів", - зазначив депутат.

Рибак також відзначив, що через "нинішню короткозору політику помаранчевих сил продовжує зберігатися напруга між Сходом та Заходом України".

"Ми сьогодні в парламенті представляємо 8 мільйонів наших виборців, і їхню думку вони не хочуть враховувати. Як вони думають відкривати сесію, як приймати на ній рішення – вони не усвідомлюють. Якщо вони думають, що Партія регіонів і надалі займатиме лояльну позицію, то глибоко помиляються", - наголосив Рибак.

"Ми зуміємо гідно представити 8 мільйонів наших виборців...", - додав він.

Він нагадав, що на засіданні президії Партії регіонів у понеділок було вирішено, що, "якщо й надалі з ПР, яка стала переможцем парламентських виборів, не будуть рахуватися, ми відізвемо свого представника з керівництва робочої групи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування