Янукович передумав відмовлятися

Вівторок, 16 травня 2006, 13:11

Один з лідерів Партії регіонів Микола Азаров заявляє, що партія не відкликає Василя Хару з посади заступника голови робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради п’ятого скликання.

Азаров це сказав у відповідь на запитання представника "Нашої України" Петра Порошенка, наскільки є достовірною інформація, розповсюджена в ЗМІ, про рішення Партії регіонів відкликати Хару з посади заступника голови робочої групи.

Азаров сказав, що вони готові конструктивно працювати в робочій групі, передає УНІАН.

Як повідомлялося, у вівторок прес-служба Партії регіонів з посиланням на члена президії Політради Партії регіонів Євгена Кушнарьова повідомила, що Партія регіонів відкликає свого представника Хару з посади заступника керівника робочої групи з підготовки сесії Верховної Ради, але підтверджує свою активну участь у подальшій її роботі.

"Президія Політради Партії регіонів 15 травня 2006 року ухвалила рішення не претендувати на керівні посади в робочій групі з підготовки I сесії Верховної Ради V скликання", - сказав Кушнарьов.

Водночас, на засіданні робочої групи Кушнарьов ще раз підтвердив, що на президії Партії регіонів було прийнято рішення про відкликання Хари.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування