Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенку пообіцяли, що про прем’єрство Тимошенко він поки не почує

Вівторок, 16 травня 2006, 14:19

Член "Нашої України" Петро Порошенко заявляє, що БЮТ пообіцяв утриматися від коментарів про розподіл посад.

У коментарі журналістам Порошенко розповів, що у вівторок зранку відбулася політрада блоку "Наша Україна", де було вирішено звернутися до Юлії Тимошенко з проханням дезавуювати її слова про її прем’єрство і спікерство Мороза.

"Наша політична позиція – спочатку має бути підписана політична угода. І сьогодні ми отримали запевнення, що наші партнери будуть утримуватися від таких коментарів", - сказав він, виходячи з засідання підготовчої групи з проведення першої сесії парламенту, де від БЮТ були присутні Олександр Турчинов та Микола Томенко.

Порошенко також назвав приватною думкою Йосипа Вінського слова про те, що згідно з проектом коаліційної угоди БЮТ отримає половину посад у владі.

"Це питання не обговорювалося на засіданні керівних органів самої СПУ, тому ці слова – приватна позиція пана Йосипа Вікентійовича Вінського, який висловив це, як побажання", - додав він.

Порошенко сказав, що проект коаліційної угоди, який містить такі тези, він не бачив, хоча знає, що БЮТ передав цей документ представникам "Нашої України".

Він також відмовився назвати дату підписання коаліційної угоди за участю БЮТ, СПУ та "Нашої України".

"Ця церемонія стільки разів переносилася, що я не хотів би долучатися до політиків, які роблять такі прогнози", - сказав Порошенко.

Водночас він сказав, що "Наша Україна" не ухвалювала жодних рішень щодо виходу з переговорного процесу по створенню коаліції.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...