Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Київоблраді хочуть "свого" губернатора?

Вівторок, 16 травня 2006, 16:56

Новий голова Київської облради Володимир Майбоженко поки не виступає за відставку губернатора області Євгенія Жовтяка.

Про це Майбоженко заявив у вівторок на прес-конференції.

Питання про недовіру губернатору може розглядатися, якщо одна з фракцій або група депутатів внесуть це на порядок денний.

"Поки що це питання не стоїть на порядку денному, тим більше, що він (Жовтяк) хворіє. Це досить не етично стосовно людини", - сказав Майбоженко.

Також голова облради відзначив, що виступить проти відставки Жовтяка у випадку, якщо губернатор і його команда будуть працювати "професійно, нормально", а якщо так, як досі, то Майбоженко більше схилятиметься до відставки.

"Усе залежить не від того, подобається він мені чи ні. Я розумію, що виконавча і законодавча влада у Верховній Раді або обласній раді завжди рідко коли знаходять спільну мову", - сказав голова облради.

Кращим варіантом Майбоженко вважає ситуацію, коли голова Київоблради і губернатор належать до однієї політичної сили або коаліції (Жовтяк є членом Української народної партії, а Майбоженко – членом БЮТ ).


Як відомо більшість у Київраді створили представники "Нашої України", БЮТ та СПУ.

Крім того, Майбоженко повідомив, що київська облрада витратить на переустаткування сесійної зали 2 млн. гривень, у тому числі і на систему "Рада".

Майбоженко висловив незадоволення умовами роботи в облраді і пообіцяв створити могутню апаратну структуру, яка забезпечить прозорий механізм прийняття рішень, у першу чергу з земельних питань.

Ліга, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...