Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не може домовитися з Тимошенко і Морозом без Ющенка

Вівторок, 16 травня 2006, 17:22

"Наша Україна" ініціюватиме зустріч президента Віктора Ющенка з учасниками майбутньої демократичної коаліції.

"У зв’язку з ситуацією, що склалася, голова політради партії "Наша Україна" Роман Безсмертний звернеться до лідерів соцпартії та БЮТу з пропозицією спрямувати до президента Віктора Ющенка спільного листа", - сказав голова юридичного департаменту "Нашої України" Роман Зварич на брифінгу у вівторок.

"Йдеться про звернення до президента, прохання прийняти лідерів цих політичних сил для того, щоб ми могли вже за участі президента знайти спільний вихід з цієї ситуації", - сказав він, повідомляє прес-служба "Нашої України".

На його думку, в разі втручання у цей процес президента можна сподіватися на конструктивний результат.

Зварич нагадав, що нинішня ситуація – "не перша спроба зриву переговорів з боку БЮТ".

"Всім відомо, що БЮТ та СПУ вже хотіли про щось домовитись з президентом, причому тоді ми отримали відповідь, що вони намагались потрапити до Ющенка саме як до президента, а не як до голови "Нашої України", зміст таких сепаратних переговорів нам був не зрозумілий", - сказав він.

"Ми не хочемо, щоб коаліція будувалась на принципах брехні", - додав Зварич.

Як відомо, раніше Зварич заявив, що "Наша Україна" призупиняє свою участь у переговорному процесі щодо створення коаліції у зв’язку з заявами Юлії Тимошенко про те, що посада прем’єра має відійти представнику БЮТ, а спікера – соціалістам.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування