"Нашій Україні" набридло виправдовуватись за Януковича. Вони перевели стрілки на БЮТ

Вівторок, 16 травня 2006, 17:29

Керівник юридичного департаменту "Нашої України" Роман Зварич заявляє, що жодних переговорів з Партією регіонів з боку "Нашої України" не ведеться".

Так він прокоментував заяву Олександра Турчинова про те, що нібито "Наша Україна" шукає привід для ведення переговорів з "регіонами", передає прес-служба НСНУ.

"Такі заяви не мають жодних підстав. Ми можемо працювати виключно на підставі рішень, прийнятих керівними органами Блоку "Наша Україна" і окремих партій – його учасниць", - пояснив він.

"Таке директивне рішення є, і йдеться у ньому про те, що ми можемо створювати коаліцію виключно в межах трьох політичних сил – "Нашої України", СПУ та БЮТ. Жодних інших варіантів не передбачено", - наголосив Зварич.

"Моя відповідь пану Турчинову і всім, хто говорить про наші переговори з Партією регіонів – а може, на злодієві шапка горить? Може, це вони намагаються такими ультимативними заявами відійти від коаліції з "Нашою Україною" і шукають приводу для початку переговорів з Партією регіонів?" - зазначив він.

Він також додав, що в партії мають "певну інформацію" про те, що окремі лідери БЮТ ведуть "консультації чи розмови" з провідними представниками Партії регіонів.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування