Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк хочуть зобов'язати керувати екс-заводом Пінчука

Вівторок, 16 травня 2006, 20:07

Генпрокуратура просить суд зобов'язати ФДМ вступити в права власності 50%+1 акція НЗФ на підставі виписки "Славутич-Реєстратор".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ФДМ у вівторок, про це говориться в позовній заяві, поданій Генпрокуратурою 10 травня 2006 року в інтересах держави в особі Кабінету міністрів.

Крім того, Генпрокуратура просить суд визнати право власності за державою на 50%+1 акція НЗФ.

Також прокуратура просить зобов'язати концерн "Придніпров’я" припинити дії, що порушують корпоративні права держави, зокрема, припинити здійснення дій, передбачених ст. 167 Господарського кодексу.

Генпрокуратура також пропонує зобов'язати ФДМ включити до реєстру корпоративних прав держави інформацію про належність державі акцій НЗФ.

За словами голови ФДМ Валентини Семенюк, такі дії прокуратури приведуть до того, що процес "піде по колу і ФДМ ніколи не одержить акції на свій рахунок".

Раніше ФДМ в позовній заяві просив суд установити єдиний законний механізм повернення акцій державі, а саме: визнати за державою в особі Фонду право власності на 50%+1 акція НЗФ, які на момент подачі позову знаходяться на рахунку "Придніпров’я" в АКБ "Укрсоцбанк".

Судове засідання за позовом ФДМ повинне відбудуться 17 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування