Єхануров відмовився від СНД, тому що "йде під купол"

Середа, 17 травня 2006, 11:26

Україну на засіданні голів урядів країн СНД у Душанбе 24-25 травня представлятиме віце-прем'єр з питань агропромислового комплексу Юрій Мельник.

Ні прем'єр-міністр, ні перший віце-прем'єр на засіданні бути присутніми не зможуть, повідомив прем'єр Юрій Єхануров, відкриваючи засідання уряду в середу.

"Далека дорога випадає Юрію Федоровичу Мельнику. Він поїде в Душанбе і візьме участь у засіданні голів урядів СНД", - сказав Єхануров, слова якого наводить Ліга.

"Ми зі Станіславом Телисфоровичем (Сташевським, першим віце-прем'єром), на жаль, не можемо туди поїхати. Не тому, що Тарасюк (міністр закордонних справ) не велить, а тому, що потрібно їхати в інший корпус, вірніше, пішки підемо під купол - потрібно працювати на відкритті сесії новообраного парламенту", - сказав Єхануров.

Відповідно до законодавства України нинішній склад Кабінету Міністрів має складати із себе повноваження перед новообраною Верховною Радою, перше засідання якої відбудеться в четвер, 25 травня.

Єхануров і всі інші члени кабміну, що пройшли в парламент, уже подали заяви про відставку і зареєстровані депутатами Верховної Ради.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування