Син донецького губернатора працює в Бубки, а сам він незалежний "найманець"

Четвер, 18 травня 2006, 12:10

Глава Донецької обладміністрації Володимир Логвиненко вважає себе нікому не зобов'язаним за призначення на посаду.

Про це він сказав в інтерв'ю сайту "Острів", відповідаючи на питання, що його призначення узгоджувалося з багатьма, у тому числі і з Януковичем.

"Напевно, визначальним у виборі моєї кандидатури було те, що я, у принципі, незалежна людина. І в бізнесі й у політиці. У 1994 році я прийняв для себе рішення в політичних програмах не брати участі. Я задоволений, що таке рішення ухвалив і дотримався його", - сказав Логвиненко.

"До того ж, є важливий момент - я не просився на цю посаду, це мене запросили і запропонували. Так що я не вважаю себе комусь зобов'язаним. Я прийшов на цю посаду працювати, і це не легка праця", - додав він.

Новий губернатор також відзначив , що в нього немає частки ні в яких компаніях, оскільки він завжди працює як найманий робітник.

Логвиненко відзначив, що важливу роль у його призначенні зіграв візит в область екс-заступника глави секретаріату президента Анатолія Матвієнка.

Новий голова адміністрації також розповів, що перед призначенням на посаду поставив дві умови: не робити йому пропозицій по кадрових напрямках і дати згоду на його пропозиції по приведенню в певну норму економічних умов для роботи підприємств в області.

Також губернатор розповів про свою родину.

"Дочка Марина – лікар, закінчила Донецький медінститут. Працює лікарем-гінекологом у Центрі захисту материнства і дитинства. Захистила кандидатську дисертацію. І є в неї приватна практика. У цьому плані нормально. Великих грошей там немає, але достатньо, щоб жити. Зять – Сергій теж лікар, працює в травматології, теж захистив кандидатську дисертацію", - сказав губернатор.

"Син закінчив ДПІ, працює в "Родовідбанку" (банк Сергія Бубки), заступник управляючого цього банку. До цього працював у "Кредитпромбанку". Дружина – інженер, закінчила у свій час Львівську політехніку. Зараз вона бабуся, займається онуками", - відзначив Логвиненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування