Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороза хилить до прем'єрства і половини Тимошенко

Четвер, 18 травня 2006, 13:28

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що питання кандидатури прем'єр-міністра повинен вирішуватися після підписання коаліційної угоди.

Про це Мороз повідомив журналістам у четвер, повідомляє Ліга.

Мороз розповів, що робота над остаточною редакцією коаліційної угоди продовжується, і якщо вона буде підписана, то наступним питанням стане обрання прем'єра.

Коментуючи заяви представників "Нашої України" про те, що вони мають намір запропонувати на посаду прем'єра його кандидатуру, Мороз зізнався, що раніше таку пропозицію йому робив президент Віктор Ющенко.

"Я міг би, власне, у той час, з огляду на конкретну ситуацію, погодитися на такий варіант, щоб зняти непотрібну напругу", - зазначив лідер Соцпартії.

Він також додав, що зараз сприймає таку пропозицію як альтернативу для того, щоб продовжувати дискусію щодо створення коаліції.

За словами Мороза, серйозно з цього приводу можна буде говорити тільки після сформування коаліції, а сьогодні всі ці розмови виглядають "скоріше як віртуальні".

Крім того, лідер СПУ відзначив, що підтримує пропозицію про те, щоб віддати БЮТ половину посад у державі.

Зокрема, з огляду на той факт, що ця політична сила одержала найбільшу підтримку голосів виборців із всіх учасників майбутньої коаліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування