Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" ніяк не підійде до посад – їй потрібна група

Четвер, 18 травня 2006, 14:02

"Наша Україна" ще не приступала до написання останнього розділу коаліційної угоди – розподілу сфер відповідальності.

Про це повідомила керівник інформаційного департаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді після засідання політради блоку у четвер.

"На порядку денному було лише одне питання – коаліційна угода. "Наша Україна" завершує роботу над проектом коаліційної угоди і відпрацьовує механізм погодження цього документу", - сказала Мокріді.

"7 робочих груп по різних напрямках вже завершили свою роботу, сьогодні працює лише одна група, яка зводить кінцевий текст", - додала вона.

За її словами, вже готові всі розділи угоди, окрім розділу про розподіл сфер відповідальності.

На політраді представники блоку наголосили на тому, що для поновлення переговорного процесу і налагодження конструктивної роботи "союзники по коаліції мають відмовитися від ультимативних заяв".

Також було ухвалено рішення – запропонувати союзникам по коаліції створити спільну робочу групу з питань погодження кінцевого тексту проекту коаліційної угоди, сказала Мокріді.

Також було запропоновано скласти порівняльну таблицю з погоджених позицій та позицій розбіжностей.

Мокріді також відзначила, що на засіданні "Нашої України" наголошувалося на тому, що члени коаліції мають іти на зустріч з президентом із погодженим текстом коаліційної угоди, яка міститиме план розвитку країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування