Тігіпко продав свою медіа-власність з обертом у $1,5 мільйони

Четвер, 18 травня 2006, 14:47

Група "ТАС" продала 75% акцій газети "Экономические известия".

Ці акції перейшли українським інвестиційним фондам ВАТ "Східно-Європейський інвестиційний фонд" і ВАТ "Автоальянс-XXI століття", які діють на користь стратегічних українського та іноземного інвесторів.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на останній номер "Экономических известий", при цьому група "ТАС", як заявив її керівник Сергій Тігіпко на зустрічі з колективом газети, залишається в числі власників видання.

Він зазначив, що додатковий обсяг коштів, які новий інвестор вкладає в проект, а також синергія, яка може бути досягнута від взаємодії декількох медіа холдингу, що формується за допомогою згаданих фондів, будуть гарантією успішного розвитку "Экономических известий".

Нові власники заявляють про готовність розширити обсяг і тематику газети, відповідно збільшивши її штат, і підтримати прагнення редакційного колективу зайняти лідируючу позицію на національному ринку щоденної ділової преси.

Особливо наголошується на повній відмові від будь-яких спроб вплинути на творчий процес.

"Экономические известия" працюють на ринку з травня 2004 року. За даними експертів, у 2005 році оборот газети становив 1,5 млн. доларів.

За даними джерел УП, до "Східно-Європейського інвестиційного фонду" має відношення "Індустріальний союз Донбасу", а до "Автоальянс – ХХІ століття" - власник АвтоЗАЗ Таріел Васадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...