Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах збагнув, що півроку сидів поряд з дурнями

Четвер, 18 травня 2006, 15:56

Екс-секретар Ради національної безпеки і оборони Анатолій Кінах вважає, що cекретаріат президента має подавати главі державі інформацію, яка відображає реальний стан справ в Україні.

Про це він заявив у четвер в прямому ефірі радіо "Ера".

"Необхідно, щоб Президент знав правду про стан справ у державі", - сказав Кінах.

Він зазначив, що він дуже стурбований питаннями ефективності, інтелекту та рівня відповідальності секретаріату президента.

Кінах також підкреслив, що проблема професіоналізму залишається однією з найактуальніших як для України в цілому, так і для державного апарату зокрема.

Як повідомлялося, 16 травня Кінах вже заявляв про низьку виконавчу дисципліну в органах влади та розкритикував державну кадрову політику.

Після цього прес-секретар президента Ірина Геращенко назвала "політичними" його заяви про непрофесійний підбір управлінських кадрів.

"Анатолій Кінах – політик, як будь-який політик, він, звичайно, має право на власну політичну позицію, на її висловлювання. Але коли мова йде про команду, про роботу у владі, в різних сферах і на різних посадах, то, безумовно, потрібно говорити про власний внесок і власну відповідальність за функціонування тієї чи іншої сфери", - сказала Геращенко.

Кінах більше півроку працював в приміщенні на Банковій, де знаходиться секретаріат президента.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування