Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зустріч з Семенюк пішла індусам на користь

Четвер, 18 травня 2006, 17:26

Керівництво "Міттал Стіл Кривий Ріг" погодилося з претензіями Фонду держмайна з приводу невиконання інвестиційних зобов`язань у частині перегляду тарифної сітки.

Про це заявила голова ФДМ Валентина Семенюк, повідомляє УНІАН.

За її словами, такі запевнення було висловлено генеральним директором компанії Нарендрою Чодері на зустрічі у Фонді держмайна.

"Я зустрілася з паном Чодері, який представляв компанію. Вони були у мене на особистому прийомі, і вони сказали: не потрібно чекати 6 червня, ми зауваження зрозуміли. Претензії я їм вручила, тож чекаємо їх виконання", - сказала Семенюк.

Крім того, вона повідомила, що в даний час Фонд держмайна чекає також, що за результатами зборів акціонерів "Міттал Стіл Кривий Ріг" ухвалить рішення про виплату 13-ї зарплати.

"Тепер у них збори акціонерів, вони повинні вирішити 13-у зарплату. Я побачу після зборів акціонерів. Якщо цього не виконають, то й другий пункт буде претензією", - сказала вона.

Семенюк відзначила, що у випадку, якщо компанія не ухвалить рішення про виплату 13-ї зарплати, Фонд держмайна звернеться з черговою претензією.

Як відомо, раніше ФДМ заявив про намір звернутися до суду, якщо новий власник ВАТ "Криворіжсталь" впродовж 30 днів не виконає інвестзобов'язань, до виконання яких у Фонду є претензії.

Водночас адміністрація "Міттал Стіл Кривий Ріг" надіслала голові ФДМ лист, в якому висловила свою незгоду з заявою Фонду про невиконання новим власником заводу договірних зобов'язань купівлі-продажу "Криворіжсталі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: