Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький від влади відмовлятися не буде

П'ятниця, 19 травня 2006, 14:55

Новообраний мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що давно визначився з вибором між кріслом мера і депутата Верховної Ради на користь столиці.

Про це Черновецький заявив у п'ятницю журналістам, передає Ліга.

Черновецький також повністю спростовує заяву глави Центральної виборчої комісії Ярослава Давидовича про те, що він нібито попросив тайм-аут, щоб визначитися, ким він буде - мером або депутатом.

"Я нічого ні в кого не просив... Я давно визначився на всі 100%, і я буду мером. Це вам так здається, насправді я - мер. Цього ніхто в ЦВК сказати не може", - підкреслив він.

Черновецький додав, що усе, що сьогодні відбувається в юридичній сфері, він робить "тільки для зміцнення київської влади".

"Я легітимно обраний мер... Ви розмовляєте з діючим мером", - заявив міський голова, підтверджуючи свій вибір посади.

Мер столиці бажає, щоб усі кияни "були ще більше, у тисячу разів, упевнені, що ніколи старе до них не повернеться".

Він пообіцяв зміцнювати авторитет міського голови, наскільки це можливо, доти, доки буде користуватися популярністю в киян, "завдяки своїм вчинкам, не закулісним, а публічним і соціально спрямованим".

Раніше ЦВК продовжив Черновецькому термін подачі документів, необхідних для реєстрації народним депутатом України, до 1 вересня 2006 року. При цьому відзначалося, що Черновецький сам звертався з подібним проханням у Центвиборчком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування