Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький прийде на східці не смішити людей, а "на зло" ворогам

П'ятниця, 19 травня 2006, 15:03

У суботу о 13:00 мер Києва Леонід Черновецький проведе біля будівлі міськдержадміністрації чергову зустріч з киянами.

Про це Черновецький сказав під час розширеної колегії КМДА, повідомляє УНІАН.

За його словами, у суботу ж, з 10:00 до 12:00, прийом громадян біля кожної районної адміністрації столиці проведуть їхні голови.

"Завтра я проведу зустріч біля мерії на зло тим, хто зірвав мені зустріч минулого разу… По районах зустрічі повинні відбутися раніше – з 10:00 до 12:00. Мені потрібні ваші проблеми", - сказав Черновецький, звертаючись до керівників районів Києва.

"Мета цієї зустрічі - не насмішити людей, як подають це в деяких випадках корумповані ЗМІ, а мене цікавить чужа біда. Багатьох бід ми не знаємо, але вони є", - додав мер.

Черновецький також сказав, що йому важко проводити подібні зустрічі біля мерії, але все ж таки він покладається на свій досвід і збирається надалі продовжити таку практику.

Мер столиці звернувся до голів адміністрацій районів із побажанням бути "публічними".

Крім того, він доручив проводити керівництву районів громадські слухання щонеділі в кожному мікрорайоні.

"Це стосується всіх голів адміністрацій. Зібралися і з`ясували, у кого які проблеми, намітили і вирішили. Звичайно, важко йде рішення питань, але я вимагаю, щоб це було", - наголосив Черновецький.

Він додав, що таке спілкування з жителями буде корисне головам районів, оскільки "на наступних виборах ви (керівники районів) і на мера зможете тоді балотуватися, тому що вас полюблять у вашому районі".

У разі браку грошей на розв’язання проблем у районах Черновецький пообіцяв вирішувати їх у мерії, при цьому повідомивши, що "бюджет (міський) зараз поповнюється краще".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування