У Тимошенко скаржаться на Єханурова, який "розставляє своїх людей"

П'ятниця, 19 травня 2006, 16:19

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що члени "Нашої України" в областях здійснюють тиск на представників БЮТ з метою не допустити їх на керівні посади.

"На представників БЮТ, які є кандидатами на керівні посади, або які вже займають такі посади, зокрема голів райдержадміністрацій здійснюється постійний, шалений тиск зі сторони обласного керівництва", - сказано у повідомленні прес-служби члена БЮТ Миколи Томенка.

За його словами, найбільш "тривожними симптомами є те, що часто такий тиск здійснюється членами команди "Нашої України”.

Томенко пояснює, зокрема, це тим, що прем’єр Юрій Єхануров намагається "поставити своїх людей на керівні посади на обласному та місцевому рівнях".

"Зараз, на завершальній стадії формування демократичної коаліції в Україні такі тенденції є загрозою знову кинути країну у "зачистки" за результатами виборів, епохи президента Кучми", - заявляє він.

У повідомленні також сказано, що БЮТ закликає центральне керівництво НСНУ, його регіональних лідерів "припинити будь-які не прозорі, не чесні політичні ігрища, а спрямовувати свої зусилля на впровадження програми президента, формування демократичної коаліції та копіткої праці перш за все – для українського народу".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування