У Ющенка не зрозуміли напади Кінаха

П'ятниця, 19 травня 2006, 16:23

Радник президента з гуманітарних питань Маркіян Лубківський називає несправедливою критику екс-секретаря РНБО Анатолія Кінаха на адресу секретаріата президента.

Про це Лубківський заявив у п'ятницю на брифінгу, коментуючи заяву Кінаха в ефірі радіо "Ера" про те, що секретаріат нібито надає президенту неповну інформацію або ж подає її в перекрученому вигляді.

"Я думаю, що критика з боку Анатолія Кириловича є несправедливою. Також для мене трохи дивно, що вона пролунала вже після відставки, а до відставки така критика не звучала", - заявив Лубківський.

Радник президента також завірив журналістів, що Ющенко у своїй діяльності користується цілою низкою каналів інформування, передає Ліга.

За його словами, відомості надходять як від секретаріату, так і від інших структур. Крім того, президент підтримує повноцінні контакти з міністрами і главою уряду.

"Такі канали працюють, відповідні служби в секретаріаті також обробляють інформацію і подають її на розгляд президенту. Іншими словами, диверсифікація такої інформації є повною", - заявив Лубківський.

Обвинувачення про те, що президент одержує неповну інформацію, вже лунали на початку осені 2005 року від екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування