Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр особисто ламає двері в "Борисполі"?

Субота, 20 травня 2006, 13:13

Трудовий колектив аеропорту "Бориспіль" заявляє про силове захоплення влади в аеропорті представниками держави.

Про це говориться в заяві колективу, розповсюдженій у суботу прес-службою "Борисполя".

У заяві відзначається, що 18 травня під час зустрічі з президентом України Віктором Ющенком була досягнута домовленість про те, що 22 травня в адміністрації президента відбудеться зустріч усіх зацікавлених сторін (ініціативна група ДМА "Бориспіль", Мінтранс, Державіаслужба, прем'єр-міністр, міністр економіки).

"Але розуміючи, що ситуація розвивається не за їхнім сценарієм, лобісти "Аеросвіту" не чекаючи рішення президента України звернулися до силових методів захоплення підприємства", - стверджує колектив.

"Скориставшись вихідними днями міністр транспорту Віктор Бондар і голова Державіаслужби Микола Марченко намагаються особисто зламати двері кабінетів діючих керівників підприємства, відсторонити їх від управління і посадити на їхні місця своїх людей", - говориться в заяві.

"Не турбуючись про безпеку польотів, вони організували збори працівників безпосередньо на пероні, не очікуючи нічого гарного від зустрічі з президентом України", - відзначає "Бориспіль".

Трудовий колектив аеропорту також заявляє, що негативна інформація, розповсюджувана в ЗМІ про роботу "Борисполя", "є брудними PR-технологіями, спрямованими на дестабілізацію роботи порту й очорнення дій менеджменту і трудового колективу ДМАБ, що відстоюють інтереси свого підприємства, інтереси держави".

"Проведена в ДМАБ перевірка контрольно-ревізійного управління показала, що порушень в управлінні й роботі порту немає", - стверджується в заяві.

Як повідомлялося, у п'ятницю МВС у відповідь на звернення компанії "Аеросвіт" заявило, що вбачає в діях посадових осіб аеропорту ознаки злочинів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування