"Наша Україна" обіграла Тимошенко і Мороза

Понеділок, 22 травня 2006, 13:30

Керівник інформаційного департаменту "Наша Україна" Тетяна Мокріді спростувала інформацію про те, що Романа Зварича відсторонили від ведення переговорів по створенню демократичної коаліції.

"Роман Зварич продовжує активну роботу у веденні переговорів по створенню демократичної коаліції", - заявила вона в коментарі "Українській правді".

У свою чергу, Зварич відмовився коментувати цю інформацію.

На питання про готовність БЮТ і Соцпартії підписати в понеділок проект коаліційної угоди, Мокріді заявила: "Узгодження проекту договору в рамках трійки не було".

"Наша Україна" закінчує свою роботу над проектом договору і буде готова передати цей проект сьогодні-завтра для узгодження", - продовжила вона.

За її словами, "коаліційна угода - ґрунтовний документ, її неможливо узгодити за півгодини, і вона не пишеться на колінах і на підвіконнях".

"Угода буде підписана після узгодження всіх частин. Цей документ не може бути підписаний в однобічному порядку, навіть не може бути підписаний лідерами всіх сил-учасників без його узгодження на засіданні фракцій", - заявила Мокріді.

"Документ, підписаний без узгодження на засіданні фракцій, не має юридичної сили", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News