Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович планує, що прийде до влади в червні

Понеділок, 22 травня 2006, 15:31

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що в червні все ж буде створена коаліція з Партією регіонів.

Про це він заявив під час зустрічі з заступником Державного секретаря США Девідом Кратером, повідомляє прес-служба Януковича.

"Наша позиція спокійна, впевнена, і ми вважаємо, що вже в червні коаліція за участю Партії регіонів буде створена. Для цього Партія регіонів розробила реальну, демократичну коаліційну угоду і розіслала її усім 450 народним депутатам", - сказав Янукович.

На його думку, конкретні переговори щодо її підписання почнуться одразу після того, як депутати офіційно отримають свої повноваження".

Янукович також зазначив, що має одну вимогу до коаліції: "Ми повинні бути впевнені у тому, що така коаліція буде стабільною і буде працювати всі п'ять років, на які обрано цей депутатський склад парламенту. В інакшому разі ми не будемо брати участь у такій більшості".

Зі свого боку заступник Державного секретаря США Девід Крамер відзначив, що США з дуже великою зацікавленістю спостерігають за подіями в Україні та висловив впевненість у тому, що народ України отримає парламентську більшість і уряд, які будуть гідні своєї відповідальності перед країною.

Янукович також відзначив, що вибори в Україні "пройшли досить демократично і прозоро, але все ж таки із застосуванням адміністративного ресурсу".

Він також відзначив, економічна ситуація після виборів погіршилася.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...