Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скрипін залишає "канал чесних новин", бо змінились правила

Понеділок, 22 травня 2006, 16:42

Журналіст та шеф-редактор 5 каналу Роман Скрипін йде зі своєї посади.

Про це він повідомив в понеділок "Українській правді".

Відповідаючи на питання, з чим пов'язане таке його рішення, Скрипін повідомив, що воно викликане тим, що П'ятий не розвивається останні півтора роки.

"Я пішов, тому що канал стоїть на місці. Перший інформаційний – це лише назва. Але за назвою немає підкріплення, перспектив і фінансової підтримки", - зазначив він і наголосив, що причина не в журналістах.

За його словами, на питання про краще фінансування він не отримував відповіді від гендиректора телекомпанії. "Фінансово жоден проект не підтримувався", - додав він.

Скрипін також зазначив, що через цю проблему він не міг мотивувати журналістів йти на 5 канал. "Фактично нам доводиться робити CNN на гроші УТ-1", - сказав Скрипін.

Він також зазначив, що останньою краплею стало призначення керівництвом нового шеф-редактора без консультацій з іншими, і зокрема з ним.

"Прикрим стало ухвалення в однобічному порядку, прикриваючись думкою колективу, в.о. шеф-редактора Михайла Кукіна. Мене фактично поставили перед фактом і не порадились", - пояснив журналіст.

"Ми грали в шахи, але почали грати в Чапаєва", - сказав він. Цим, на думку Скрипіна, на каналі було зруйновано схему прийняття рішень.

Скрипін не виключає, що з каналу може звільнитися ще низка журналістів.

На питання, чим він збирається займатись, Скрипін відповів, що залишиться на телебаченні, проте поки конкретних пропозицій не отримав. "Я відкритий до будь-яких пропозицій. Думаю, що без роботи не залишусь", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...