Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров втричі перегнав Івченка за розтратами

Понеділок, 22 травня 2006, 17:57

Автопідприємство господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів придбало Мерседес Бенц S600 W220 B6/B7.

Як повідомляє останній номер "Інформаційного бюлетеня Тендерної палати", вартість автомобіля склала 3 млн. 292 тис. 200 грн.

Мерседес Бенц S600 W220

Договір про купівлю укладений 5 травня з СП ТОВ "Автомобільний будинок "Україна-Мерседес-Бенц", передає "Інтерфакс-Україна".

Раніше "Українська правда" писала про те, що НАК "Нафтогаз" придбав для колишнього керівника Олексія Івченка Мерседес за мільйон гривень.

Після цього президент Віктор Ющенко доручив Івченку цю машину продати. Ющенко також дав доручення ввести мораторій на купівлю таких дорогих машин і квартир держслужбовцям. Пізніше "Нафтогаз" повідомив про продаж Мерседесу.

***

В той же час кабмін на 50% збільшив граничні суми витрат на придбання автомобілів для керівників органів місцевого самоврядування та бюджетних установ, передає УНІАН.

Так постановою уряду встановлено, що відтепер, граничні суми витрат на придбання автомобілів для керівників бюджетних установ, а також для керівників органів місцевого самоврядування становить 60 тис. гривень (раніше – 40 тис. грн.).

Згідно цього документу збільшено граничні суми витрат на придбання обладнання, зокрема, на стіл письмовий – з 450 до 600 гривень, шафа для одягу та шафа для паперів – з 500 до 700 грн.

А придбання теле- і радіоапаратури та відеотехніки для службових кабінетів збільшено – з 450 до 600 грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування