Луценко вивів Ющенка з-під підозри, бо він не лисий

Понеділок, 22 травня 2006, 20:19

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко спростовує причетність осіб з оточення президента до нападу на прокурора Бориспільського району Олександра Кузовкіна.

Про це міністр у понеділок заявив журналістам.

Луценко визнав, що дійсно 19 травня в 22 години в чергову частину Шевченківського управління надійшло повідомлення громадянина Кузовкіна про те, що в нього стріляли.

За словами потерпілого, у цьому інциденті брали участь пасажири автомобіля "BMW" темного кольору 51344АА.

"Але пізніше, під час допиту пан Кузовкін визнав, що не зовсім добре запам'ятав номер, але точно пам'ятає букви АА. За даними слідства, потерпілий був в алкогольному сп'янінні, тому міг поплутати номери, цифри і букви", - сказав Луценко.

За описами потерпілого, один з пасажирів був 30-35 років, кремезний із залисинами, а другий 35-40 років кавказької національності.

"Я так вважаю, що ні на кого з них син президента, до якого прикута сьогодні увага інформаційного суспільства, не схожий", - сказав Луценко.

У зв'язку з цим міністр внутрішніх справ не бачить необхідності заявляти про участь високих посадових осіб або їхніх родичів у цій справі.

Глава МВС України вважає, що навіть в алкогольному сп'янінні потерпілий не міг поплутати вік і приналежність до кавказької національності. Тому він назвав цю справу "передчасним і спеціально організованим ажіотажем".

За словами міністра, дійсно названий номер автомобіля існує і він належить жителеві Дніпропетровської області, який володіє автомобілем "Ореl Саdеt" 1986 року випуску. Прізвища власника Луценко в інтересах слідства не назвав.

Міністр внутрішніх справ повідомив, що слідство розглядає кілька версій інциденту.

"Людина могла поплутати номери і там дійсно була інша машина, або людина могла узагалі все це видумати", - сказав він і додав, що слідство буде проводитися "об'єктивно" і "спокійно".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування