Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Британський журналіст закохався в Тимошенко?

Вівторок, 23 травня 2006, 11:44

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко – "жінка із найзнаменитішою косою у світі, так і не принесена в жертву Жанна д'Арк Помаранчевої революції".

Так про Тимошенко пише британська газета "The Times", повідомляє сайт лідера БЮТ.

"Колись темна копиця волосся Тимошенко перетворилася на витвір мистецтва, золоту корону "а-ля принцеса Лейя", натхненну, безперечно, слов'янською іконографією", - пише автор статті.

Далі він задається питанням, що Тимошенко, мабуть, подорожує по світу в компанії з професійним перукарем.

"Ні! Я укладаю волосся сама. Це займає сім хвилин. Якби я найняла професіонала, мені довелося б виділяти для його роботи цілу зайву годину щоранку", - відповідає Тимошенко в інтерв'ю.

На зустріч лідер БЮТ з'явилася "у своєму легкому жакеті, пошитому її улюбленим українським модельєром, вона нагадує балетну танцівницю, що відстала від решти трупи".

"Їй 45, але вона могла б зійти за 25-річну, хоча її рясний макіяж має непродуманий помаранчевий відтінок – колір тієї самої Помаранчевої революції, яку вона уособлює", - говориться у статті.

За словами автора, під час Помаранчевої революції "саме Тимошенко наважилася увійти в президентську адміністрацію, щоб спокійно обговорити ситуацію із президентом Леонідом Кучмою, деякі побоювалися, що вона не вийде звідтіля".

"Всі ми люди, ми теж боялися, але перед нами була поставлена мета, і ми змогли подолати у собі страх. До того ж я відчувала, що виконати завдання не зможе ніхто, крім мене", - відповіла Тимошенко.

На питання, чи виставить вона свою кандидатуру на президентських виборах 2009 року, лідер БЮТ відповіла: "Якщо коаліція спрацює, на виборах я буду підтримувати кандидатуру Ющенка".

"Люди говорять мені часом: "Він може тебе підвести". Але для мене найважливіше - майбутнє України", - додає вона.

На думку автора, "це відповідь політика: погроза, замаскована під обіцянку". "Коли ми розстаємося, наш фотограф захоплюється тим, як чудово виглядає в об'єктиві цей політик", - додає він.

"В Америці, - зі знанням справи зітхає її політичний радник, - я міг би зробити її президентом", - зауважується у статті.

Як відомо, у п'ятницю Тимошенко їздила до Лондону для зустрічі з міністром закордонних справ у тіньовому кабінеті Британії Вільямом Хагом та банкірами-інвесторами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування