Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" просить Тимошенко і Мороза "приховати" від людей угоду

Вівторок, 23 травня 2006, 12:00

Блок "Наша Україна" завершила роботу над проектом коаліційної угоди.

Про це заявила керівник інформаційного департаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба блоку.

"І сьогодні ж з супроводжуючим листом за підписом голови ради партії Романа Безсмертного "Наша Україна" направила свій проект в БЮТ на ім'я Юлії Тимошенко та в СПУ на ім'я Олександра Мороза", - зазначила Мокріді.

При цьому вона уточнила, що рішення про направлення проекту коаліційної угоди союзникам по коаліції було прийнято у понеділок на засіданні політради блоку.

"Роман Безсмертний пропонує створити спільну робочу групу для остаточного погодження усіх позицій коаліційної угоди", - зазначила керівник інформаційного департаменту.

"В проекті "Нашої України" є усі частини, які повинні міститися у ньому згідно з підписаним протоколом про наміри щодо утворення коаліції, а саме – преамбула, програма діяльності, регламент та розподіл сфер відповідальності", - повідомила Мокріді.

"Наша Україна" також звертається до партнерів по коаліції не оприлюднювати проект коаліційної угоди до її остаточного погодження, щоб не збивати з пантелику ЗМІ та суспільство", - заявила Мокріді.

"Наша Україна" вважає, що політикам необхідно відмовитися від інформаційних спекуляцій і дешевого самопіару навколо коаліційної угоди", - зазначила керівник інформдепартаменту.

"Адже це розчаровує суспільство, яке чекає від союзників по коаліції конкретних кроків. Ми маємо демонструвати погоджені дії і командну гру", - наголосила вона.

У той же час "Наша Україна" пропонує усім партнерам по коаліції вийти на спільну прес-конференцію з погодженим проектом коаліційної угоди.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...