Українська дитина "РосУкрЕнерго" обирає, хто її перевірятиме

Середа, 24 травня 2006, 09:03

Спільне підприємство "УкрГаз-Енерго" має намір до кінця поточного тижня підписати контракт із міжнародною аудиторською компанією з метою проведення аудита фінансової звітності.

"До кінця тижня ми підпишемо контракт на проведення аудиту фінансової звітності компанії за міжнародними стандартами", - повідомив голова ради директорів "УкрГаз-Енерго" Ігор Воронін у вівторок у Лондоні.

"Мені приємно відзначити, що готовність співробітничати з нами висловили всі чотири світові лідери ринку аудиторських послуг", - додав Воронін.

Він також відзначив, що в СП працюють висококваліфіковані фахівці, що дозволило підприємству в режимі он-лайн сформувати фінансову звітність, як в українській, так і міжнародних системах ведення бухгалтерського бізнесу.

Спільне підприємство НАК "Нафтогаз України" і RosUkrEnergo A.G. (Швейцарія) - "УкрГаз-Енерго" було створено в лютому 2006 року, після чого СП і RosUkrEnergo уклали контракт купівлі-продажу природного газу.

RosUkrEnergo планує поставити "УкрГаз-Енерго" для наступної реалізації українським споживачам: у 2006 році - до 32 млрд. куб. м газу, 2007 - до 58 млрд. куб. м, 2008-2010 р. - до 60 млрд. куб. м щорічно.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...