Українці вимагають, щоб з Лазаренком вчинили як із жінкою

Середа, 24 травня 2006, 11:50

Від генпрокурора Олександра Медведька вимагають закрити усі кримінальні справи проти лідера партії "Громада" Павла Лазаренка.

З такою вимогою до генпрокурора звернулася фракція "Блоку Лазаренка" Дніпропетровської облради.

Зокрема, представники фракції вимагають "негайно переглянути і закрити усі кримінальні справи проти нашого лідера, котрі на підставі сфабрикованих звинувачень були порушені колишнім генпрокурором Михайлом Потебеньком".

Своє звернення вони пояснюють тим, що "повноцінна та конструктивна робота Дніпропетровської облради можлива лише за умови якнайшвидшого повернення в Україну Павла Лазаренка".

Також представники фракції аргументують свою позицію тим, що "у 2005 році було закрито усі кримінальні справи, порушені проти лідера БЮТ Юлії Тимошенко, членів її родини та друзів".

"Нам незрозумілою є позиція Генпрокуратури, яка досі не закрила 8 кримінальних справ проти Лазаренка, які на 100 відсотків ґрунтуються на матеріалах справи Юлії Тимошенко", - зазначається у заяві.

У повідомленні зауважується, що в разі нехтування звернення фракції її представники вдадуться до "крайніх засобів політичного впливу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування