Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко залякала "Нашу Україну"?

Середа, 24 травня 2006, 12:56

Бізнес-групи навколо "Нашої України" бояться прем'єрства лідера БЮТ Юлії Тимошенко, бо захищають власні інтереси.

Про це заявив перший заступник лідера БЮТ Олександр Турчинов у вівторок телеканалу НТН.

"Вона (Тимошенко) не дозволить ні ворочати, ні займатись політичним бізнесом, ні створювати кланові стосунки в економіці. І, безумовно, це багатьох лякає", - заявив Турчинов.

"Саме так я можу пояснити таку шалену протидію бізнес-груп в такій політичній структурі, чесній прозорій роботі над побудовою коаліції. Одна справа декларація, зовсім інша справа - дії", - додав він.

Турчинов також нагадав, що БЮТ з початку виборчої кампанії не приховував позиції щодо прем'єрства лідера тієї політичної сили, яка серед учасників коаліції отримає найбільше голосів виборців.

"Ніхто ж не скаже: "Ми боїмося, що вона не дасть нам трошки зловживати". Говорять: "Треба ще обговорити, ще подумати", - відзначив Турчинов.

За його словами, процес створення коаліції затягується із тим, щоб "через місяць, коли закінчиться термін формування коаліції, можна було під тиском, нажимом формувати свої позиції, які не змогли вибороти під час виборчої кампанії".

Турчинов також нагадав, якщо "Наша Україна" не підтримає кандидатури Тимошенко на посаду прем'єра і створить з "Регіонами" коаліцію - БЮТ піде в опозицію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування