Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Угода Безсмертного нагадує Тимошенко Простоквашино

Середа, 24 травня 2006, 14:20

В проекті коаліційної угоди, парафованої блоком Юлії Тимошенко та Соцпартії, посади прем’єра та спікера розподіляться за окремим принципом.

"Прем’єра та голову Верховної Ради не відносять до переліку посад, які розподіляються за загальним принципом, вони повинні бути предметом окремих політичних домовленостей в складі коаліції", - сказав Олександр Мороз на прес-конференції після парафування документу.

Юлія Тимошенко у свою чергу пояснила, що у документі записано принцип, згідно з яким за політичними силами закріпляються сфери відповідальності.

"У цьому документі кадрові питання прописані як принцип. Прізвища не вказуються, за учасниками коаліції закріплюються сфери відповідальності і цим силам дозволяється поміняти своїх представників, якщо вони працюють неефективно", - сказала вона.

На питання, коли ж коаліційна угода буде підписана остаточно і за участю "Нашої України", Мороз відповів: "Може й завтра і післязавтра, і у вівторок. Або найближчим часом".

Мороз також підтвердив, що між проектами, який парафували БЮТ і СПУ і тим, що пропонує "Наша Україна", є розбіжності.

"Ми можемо звірити, де є розбіжності. І шукати компроміс", - сказав він. При цьому Тимошенко додала, що "принципових розбіжностей немає".

Водночас вона повідомила, що напередодні вночі Роман Безсмертний надіслав ще один проект коаліційної угоди.

"Там пропонується провести аудит всього і вся, все реформувати, провести адміністративно-територіальну реформу, і зробити все це до кінця 2006 року. Це нагадує Простоквашино: "Я захворів, лапи чешуться, хвіст відвалюється і все відразу", - зазначила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування