Люди Жовтяка обіцяють заблокувати Київ тракторами

Середа, 24 травня 2006, 16:26

Прихильники Євгена Жовтяка обіцяють заблокувати тракторами дороги Києва, якщо президент Віктор Ющенко звільнить його з посади голови Київської облдержадміністрації.

Про це на мітингу біля секретаріату президента на захист Жовтяка повідомив один з його лідерів Петро Лясківський, повідомляє УНІАН.

"Ми виведемо свої трактори, сільськогосподарську техніку, ми блокуємо Київ – якщо президент зніме Жовтяка. Ми готові на такі дії", - заявив він, додавши, що учасники мітингу вимагають зустрічі з Віктором Ющенком.

Під час мітингу до протестувальників вийшли представники секретаріату президента і пообіцяли, що за годину з ними зустрінеться перший заступник глави секретаріату президента Іван Васюник.

Водночас артисти Тарас Петриненко, Тетяна Горобець, Анатолій Матвійчук, Алла Кудлай Анжела Вербицька, Дмитро та Назар Яремчуки та Віталій Свирид звернулися до Ющенка з проханням розібратися у справжніх причинах подання уряду на звільнення Жовтяка.

Як відомо, раніше Кабмін підготував подання президенту про звільнення Жовтяка. Водночас прихильники УНП, членом якої є Жовтяк, вимагають від прем'єра відкликати своє подання президенту про його відставку.

Сам Жовтяк після операції перебуває у лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування