Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" пішла назустріч БЮТ і СПУ. У Мороза чекають угоду на вихідні

Середа, 24 травня 2006, 18:44

Текст коаліційної угоди між "Нашою Україною", БЮТ та СПУ буде погоджено найближчим часом.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

В повідомленні зазначається, що 24 травня, після обіду, відбулося спільне засідання робочої групи по підготовці угоди про створення коаліції.

В нараді взяли участь представники Нашої України , СПУ та БЮТ : Роман Безсмертний, Йосип Вінський, Юрій Єхануров, Роман Зварич, Анатолій Кінах, Олександр Мороз, Борис Тарасюк, Юлія Тимошенко, Микола Томенко, Олександр Турчинов, Василь Цушко.

Учасники зустрічі наголосили на тому, що усвідомлюють необхідність створення коаліції саме в складі СПУ, "Нашої України" та БЮТ, про що є відповідні рішення вищих органів названих партій і блоків.

Також учасники засідання вирішили завершити роботу над коаліційною угодою в максимально стислі терміни. По завершенню засідання було вирішено провести спільну прес-конференцію.

Водночас Вінський висловив сподівання, що спільний проект угоди буде підписано трьома учасниками спільної коаліції не пізніше неділі.

"Ми домовилися про процедуру і, думаю, в п’ятницю - неділю ми вийдемо на спільну угоду", - сказав Вінський в коментарі "Українській правді".

За його словами, на зустрічі у середу учасники майбутньої коаліції продовжили роботу над текстами коаліційної угоди.

На питання, текст чиєї угоди береться за основу – парафінований СПУ і БЮТ, чи запропонований "Нашою Україною", - Вінський відповів:

"Ми працюємо з двома, але в результаті буде один. Я думаю, ми вирішимо це питання".

На питання, в чому причина зміни позиції представників "Нашої України", які раніше називали підписання БЮТ і СПУ проекту угоду декларативним, Вінський сказав, що він таких коментарів не чув.

"Офіційними переговірниками від "Нашої України" визначено 5 осіб – Єхануров, Безсмертний, Зварич, Кінах і Тарасюк. Від цих людей я таких коментарів не чув. На інші я не звертаю увагу", - сказав він.

25 травня об 11.30 відбудеться спільна прес-конференція Безсмертного, Тимошенко та Мороза.

Раніше "Наша Україна" висловила подив парафуванням договору про коаліцію БЮТ і СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування