Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО, МОРОЗ І БЕЗСМЕРТНИЙ ХОЧУТЬ ТИМЧАСОВО РОЗПУСТИТИ ПАРЛАМЕНТ

Четвер, 25 травня 2006, 11:44

Лідери блоку Тимошенко, "Нашої України" та Соцпартії планують завершити узгодження угоди про коаліцію до 7 червня.

Як повідомив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний, робоча група з формування коаліції пропонуватиме оголосити перерву в роботі парламенту до 7 червня, щоб за цей час підготувати документ.

Безсмертний додав, що від середи працює робоча група всіх трьох сил, яка займається підготовкою проекту.

Реклама:

"Керівними органами БЮТ, "Нашої України" та СПУ прийнято рішення про формування коаліції демократичних сил", - сказав Безсмертний.

В свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко зазначила: "Візьмемо будь-який варіант за основу і доопрацюємо його – і нікому не дамо зруйнувати цей шанс, який вдруге отримала Україна".

Вона також зазначила, що майбутня коаліція готова представити частину документів коаліційної угоди до сьомого червня.

ВІДЕО ДНЯ

У свою чергу Безсмертний не зміг сказати, який конкретно документ взятий за основу робочою групою. "Те, хто автор, якої частини, визначити неможливо. Це документ, з яким працює робоча група", - сказав Безсмертний.

Він додав, що президент Ющенко зустрінеться з представниками трьох політичних сил. "Як тільки буде готове наше бачення розвитку України – це може відбутися найближчим часом", - додав він.

На прес-конференції були присутні практично всі представники робочої групи зі створення коаліції демократичних сил, керівники і виконуючий обов'язки прем’єр-міністра Юрій Єхануров.

Біля мікрофонів журналістів сиділи Безсмертний, Тимошенко та Мороз, тоді як Єхануров займав місце з самого краю великого столу у кінозалі парламенту.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...