Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький перекриває Київ на вихідні

Четвер, 25 травня 2006, 17:40

В суботу та неділю 27-28 травня у зв’язку зі святкуванням Дня Києва центр столиці буде закритий для проїзду.

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід Черновецький, передає УНІАН.

Згідно з документом, у ці вихідні буде перекрито рух усіх видів транспорту: на вулиці Хрещатик з 9:00 до 23:00; на Європейській площі з 18:00 і до закінчення заходів; на Контрактовій площі і вулиці Сагайдачного з 11:00 до 23:00.

Передбачено також тимчасове призупинення руху усіх видів транспорту по трасі проведення міжнародних змагань з велосипедного спорту 27 травня з 11:00 до 13:00: від майдану Незалежності – вул. Хрещатик – вул. Червоноармійська – пл. Льва Толстого – вул. Червоноармійська – вул. Хрещатик – Європейська площа – майдан Незалежності з подальшим відновленням руху.

Також 28 травня рух всіх видів транспорту буде перекритий під час проведення 14-го міжнародного благодійного легкоатлетичного Пробігу під каштанами з 9:45 до 11:00 по маршруту: від майдану Незалежності – вул. Хрещатик – вул. Червоноармійська – пл. Льва Толстого – вул. Червоноармійська – (розворот за вул. Димитрова) та у зворотньому напрямку.

28 травня також буде призупинено рух усіх видів транспорту під час проведення міжнародних змагань з велосипедного спорту з 10:00 до 14:00 за маршрутом: вул. Блакитного – вул. Генерала Родимцева – вул. Голосіївська – вул. Саперно-Слобідська – Стратегічне шосе – вул. Велика Китаївська – просп. Науки – вул. Блакитного.

Згідно з документом, КП "Київпастранс" та Комунальна служба перевезень мають передбачити збільшення кількості рухомого складу тролейбусів, автобусів та мікроавтобусів відповідно до пасажиропотоку під час заходів на Співочому полі Печерського ландшафтного парку, Михайлівській площі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування