Ще один британський журналіст став "жертвою" Тимошенко

П'ятниця, 26 травня 2006, 10:52

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко справила на редактора британського тижневика "Спектейтор" "сюрреалістичне враження" та викликала аналогії з Маргарет Тетчер.

Зокрема, "принцеса Помаранчевої революції, як називають її прихильники, справила на Алістера Хіфа сюрреалістичне враження подібністю водночас до принцеси Діани та принцеси Леї з кінофільму "Зоряні війни", - передає Бі-Бі-Сі.

"Передчуття казки не розчарувало кореспондента тижневика, коли він зустрівся з реальною Юлією Тимошенко, яка, на його думку, виглядає принаймні на 10 років молодшою", - додає інформслужба.

Також Хіфа "вразила впевненість і владний погляд українського політика, а відтак його ключовим запитанням було, яку думку Тимошенко має про Маргарет Тетчер".

Зі свого боку Тимошенко заявила, що вона захоплюється "сильною та яскравою особистістю Тетчер, яка для неї є ідеалом, чи моделлю жінки-політика".

"Я переконана, що будь-яка сильна особистість в політиці викликає або позитивні, або негативні емоції. Чим сильніша особистість, тим сильніші позитивні чи негативні емоції", - додала лідер БЮТ.

У той же час Тимошенко розповіла британцю, що "її наміри переглянути приватизацію друзів попереднього режиму Леоніда Кучми отримали невірну інтерпретацію, як випад проти приватної власності".

"Під час мого прем'єрства уряд скасував понад 5 тисяч державних інструкцій, які ускладнювали роботу бізнесу і сприяли корупції", - зауважила лідер БЮТ.

Також вона переконана, що "прозора приватизація відбулася лише в часи мого уряду, і ми воліємо далі провадити таку політику".

Як відомо, під час візиту до Лондону Тимошенко також дала інтерв'ю британському виданню "The Times", яке написало про неї: "Жінка із найзнаменитішою косою у світі, так і не принесена в жертву Жанна д'Арк Помаранчевої революції".

"Колись темна копиця волосся Тимошенко перетворилася на витвір мистецтва, золоту корону "а-ля принцеса Лейя", натхненну, безперечно, слов'янською іконографією", - писав автор статті.

"Їй 45, але вона могла б зійти за 25-річну, хоча її рясний макіяж має непродуманий помаранчевий відтінок – колір тієї самої Помаранчевої революції, яку вона уособлює", - додав автор.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування