Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров пообіцяв Ющенку, що ходитиме на роботу

П'ятниця, 26 травня 2006, 16:32

Президент Віктор Ющенко провів в п’ятницю двосторонні робочі зустрічі з прем’єром Юрієм Єхануровим, міністром аграрної політики Олександром Баранівським та міністром промислової політики Володимиром Шандрою.

Глава держави також провів робочу нараду з міністром економіки Арсенієм Яценюком, міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктором Балогою і начальником Адміністрації зони відчуження і зони безумовного відселення Сергієм Парашиним.

На зустрічі з Єхануровим обговорювались завдання уряду на наступні кілька тижнів.

Ющенко та керівник уряду відзначили, що нинішня команда Кабінету міністрів виконуватиме свої обов'язки в повному обсязі до формування нового уряду, як це передбачено Конституцією.

Єхануров також доповів Ющенку про плани провести на початку червня розширене підсумкове засідання уряду за участю голів облдержадміністрацій, на якому розглядатимуть питання заборгованості із заробітної плати та розрахунків за енергоносії.

На зустрічах з Баранівським та Шандрою було обговорено підсумки роботи міністерств у І кварталі, передає прес-служба президента.

Ющенко заслухав інформацію про аналіз посівної кампанії, хід реформування агропромислового комплексу і пов’язані з цим зміни в структурах міністерств, а також про перебіг реформ у промисловості.

Також йшлося про ситуацію на ринку м’ясо-молочної продукції та переговори з Російською Федерацією щодо експорту цієї продукції.

Раніше в четвер прем’єр Юрій Єхануров та міністри його уряду склали з себе повноваження перед новообраною Верховною Радою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування